Camping

De camping ligt in centrum van het plaatsje Somogygeszti. De camping bestaat uit het kampeerterrein, het sanitairgebouw en het receptiegebouw: de bar en recreatieruimte (het Koetshuis). Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag wordt er simpel maar Hongaars gekookt. Opgave vooraf.

Terrein

De omgeving is glooiend en ons terrein heeft daarom een verval van 22 meter. Het mooiste is dat de heuvel erna lager is zodat je er overheen kunt kijken naar de volgende heuvel. Het uitzicht is hierdoor speels en mooi. Het terrein is verdeeld in 5 terrassen. Op elk terras is een waterkraan en zijn meerdere stroompunten aanwezig. Er is momenteel plaats voor ca. 30 caravans/campers of tenten. Sinds het voorjaar 2017 hebben we verharde camperstroken op een aantal terrassen.

Het sanitairgebouw

Dit is volledig nieuw gebouwd naar westerse maatstaven. De dames- en herenkant zien er beide hetzelfde uit. In totaal zijn er 9 douches en 7 toiletten, alsmede een invalideruimte met wastafel, douche en toilet. Alle douches en toiletten zijn afsluitbare cabines. Een wasmachine is aanwezig (gebruik tegen betaling).

Het koetshuis

Het koetshuis is een schuur die prachtig is gebouwd in 1936. Na meerdere bestemmingen te hebben gehad, is het dan na veel arbeid een fraai opgeknapte ruimte geworden met oude elementen. We hebben alles zoveel mogelijk willen laten passen bij het gebouw. In dit gebouw is uiteraard de receptie, maar ook een bar (alleen drinken). Verder staat er een tv waar sportevenementen als b.v. de tour de france gekeken kunnen worden. Er zijn boeken en diverse gezelschapsspellen. Onder de overkapping is er ruimte om lekker buiten te zitten, maar uit de zon. Voor het koetshuis is een groot terras aangelegd. Vanaf het terras heb je mooi uitzicht op de tuin en de vijver.